هزینه ایمپلنت و کاشت دندان ، تعرفه ، مراحل و عوارض ایمپلنت اسفند 1401
ایمپلنت دندان چیست؟ هزینه ایمپلنت یا کاشت دندان در اسفند 1401 ، در این مطلب ایمپلنت یا کاشت دندان در تهران ، هزینه ایمپلنت و تعرفه ، مراحل ، عوارض و تمام مزایا این روش دندانپزشکی زیبایی را در سال 1401 به همراه ایمپلنتولوژیست معتبر در تهران معرفی خواهیم کرد.
کاشت یا ایمپلنت دندان چیست؟
روش ایمپلنت دندان
کاشت های دندانی همانطور که امروزه می دانیم توسط جراح ارتوپدی سوئدی به نام Per-Ingvar Brånemark اختراع شد. امروزه آنها استاندارد مراقبت از جایگزینی پروتز دندان های از دست رفته در دندانپزشکی به حساب می آیند. ایمپلنت دندان یک وسیله جراحی است که در استخوان فک قرار می گیرد و اجازه می دهد با استخوان در طی چند ماه فیوز شود. کاشت دندان به عنوان جایگزینی برای ریشه دندان از دست رفته عمل می کند.
به نوبه خود ، این “ریشه دندان مصنوعی” برای نگه داشتن دندان یا پل تعویض خدمت می کند. داشتن یک کاشت دندان که به استخوان فک فیوز شده نزدیکترین چیز برای تقلید از دندان طبیعی است زیرا بدون اینکه روی دندانهای اطراف تأثیر بگذارد ، روی خود ایستاده و از پایداری بالایی برخوردار است. فرایند همجوشی بین ایمپلنت دندان و فک “استخوان سازی” نامیده می شود. بیشتر کاشت های دندانی از تیتانیوم ساخته شده است که به آنها امکان می دهد بدون اینکه به عنوان یک جسم خارجی در بدن ما شناخته شوند با استخوان ادغام شوند.
با گذشت زمان ، فناوری و علم پیشرفت کرده اند تا نتایج به دست آوردن ایمپلنت دندان را تا حد زیادی بهبود بخشند. امروزه میزان موفقیت در کاشت دندان نزدیک به 98٪ است.
چرا به ایمپلنت یا کاشت دندان نیاز دارید؟
از کاشت های دندانی می توان برای جایگزینی یک دندان منفرد ، چند دندان یا تمام دندانها استفاده کرد. هدف از جایگزینی دندان ها در دندانپزشکی ، بازگرداندن عملکرد و همچنین بازیابی زیبایی در دندان است.
در مورد کاشت دندان ، به طور کلی سه گزینه وجود دارد:
دستگاه دندانپزشکی قابل جابجایی (پروتز کامل یا پروتز جزئی)
پل دندانپزشکی ثابت (سیمانی)
ایمپلنت دندان
دندان مصنوعی گزینه مقرون به صرفه تر برای دندان های جایگزین است اما به دلیل ناراحتی دستگاه قابل جابجایی در دهان ، کمترین روش مطلوب است. علاوه بر این ، دندان مصنوعی می تواند بر سلیقه و تجربه حسی فرد از غذا تأثیر بگذارد.
قبل از تغییر نسبتاً اخیر به درمان کاشت دندان ، روش ترمیم دندان متداول تر بود. مهمترین نقطه ضعف وابستگی به دندانهای طبیعی موجود است. ایمپلنت ها فقط توسط استخوان پشتیبانی می شوند و در اطراف دندانهای طبیعی تاثیری ندارند. تصمیم گیری در مورد اینکه کدام گزینه را انتخاب کنید به عوامل زیادی بستگی دارد. به ویژه در مورد کاشت دندان ، این عوامل شامل می شود
محل دندان یا دندان های از دست رفته ،
کمیت و کیفیت استخوان فک جایی که قرار است ایمپلنت دندانی قرار گیرد ،
سلامتی بیمار ،
هزینه ،
اولویت بیمار
یک ایمپلنتولوژیست خوب منطقه مورد نظر برای کاشت دندان را معاینه می کند و ارزیابی بالینی از اینکه آیا بیمار کاندیدای خوبی برای کاشت دندان است یا خیر را انجام می دهد.
چرا ایمپلنت را انتخاب کنیم؟ هزینه یا کیفیت؟
در انتخاب ایمپلنت دندان برای جایگزینی دندان نسبت به گزینه های دیگر مزایای بسیار زیادی وجود دارد. ایمپلنت های دندانی محافظه کار هستند زیرا دندان های از دست رفته می توانند بدون تأثیر یا تغییر در دندانهای مجاور جایگزین شوند. علاوه بر این ، از آنجا که ایمپلنت های دندانی در ساختار استخوان ادغام می شوند ، بسیار پایدار هستند و می توانند از نظر طبیعی و طبیعی دندان خود را داشته باشند.
انواع کاشت دندان چیست؟ چرا از آنها استفاده می شود؟
از لحاظ کاربرد و قیمت ، دو نوع مختلف کاشت دندان وجود دارد:
ایمپلنت های endosteal و subperiosteal
زیر فشار اندوستئال به ایمپلنت گفته می شود که “در استخوان” است و subperiosteal به کاشتی اطلاق می شود که در قسمت بالای فک زیر بافت لثه باشد. امروزه به دلیل نتایج ضعیف در طولانی مدت در مقایسه با کاشتهای دندانی اندوست ، ایمپلنت زیرپریوستال دیگر مورد استفاده نیست.
در حالی که عملکرد اصلی کاشت دندان برای تعویض دندان ها است ، مناطقی وجود دارد که ایمپلنت ها می توانند در سایر روشهای دندانپزشکی کمک کنند. با توجه به ثبات آنها می توان از ایمپلنت های دندان برای حمایت از یک پروتز قابل جابجایی و ایجاد ایمنی و راحتی بیشتر استفاده کرد. علاوه بر این ، برای روش های ارتودنسی ، مینی ایمپلنت های دندانی می توانند به عنوان دستگاه لنگر موقت (TAD) عمل کنند تا به حرکت دندان ها به یک موقعیت دلخواه کمک کند.
این مینی ایمپلنت ها در ضمن کمک به لنگرگاه برای حرکت دندان ها ، کوچک هستند و به طور موقت بر روی استخوان ثابت می شوند. آنها پس از انجام عملکردشان حذف می شوند.
برای بیمارانی که به دلیل پوسیدگی یا لثه قوس فوقانی و یا پایین قوس ، تمام دندان های خود را از دست داده اند ، گزینه ای برای ارائه پروتز بسیار پایدار و راحت با استفاده از حداقل تعداد کاشت وجود دارد. نمونه ای از این روش ، تکنیک “All-On-4” است که توسط سازنده ایمپلنت نوبل Biocare نامگذاری شده است. این روش از این ایده بدست می آید که می توان از چهار ایمپلنت برای جایگزینی کلیه دندان ها در یک قوس واحد (بالا یا پایین) استفاده کرد.
ایمپلنت ها از لحاظ استراتژیک در مناطقی از استخوان قوی خوب قرار می گیرند و یک پروتز پروتز نازک به جای آن پیچیده می شود. تکنیک All-On-4 تعویض دندان را فراهم می کند که پایدار است (قابل جابجایی نیست) و در مقایسه با روش قدیمی دندانپزشکی کامل (قابل جابجایی) کاملاً طبیعی مانند دندان طبیعی است. بدون شک ، دندانپزشکی ایمپلنت اجازه داده است تا گزینه های درمانی بیشتری برای جایگزینی دندانهای مفقود یک و چند با ثبات و طولانی مدت طولانی در نظر گرفته شود تركیبات برای بهبود سلامت دهان و دندان.
هزینه ایمپلنت یا کاشت دندان چقدر است؟ آیا بیمه برای ایمپلنت دندان پرداخت می کند؟
هزینه ایمپلنت دندان در مطب به صورت اقساطی است
هزینه ایمپلنت دندان در مطب به صورت اقساطی پرداخت می شود و سعی کرده ایم که با کمترین هزینه در تهران این خدمت را برای شما ارائه دهیم ، برای اطلاع بیشتر از قیمت کاشت و ایمپلنت دندان می توانید با بخش مشاوره در واتساپ از پایین همین صفحه با ما در تماس باشید. کافی است دکمه واتساپ یا اینستاگرام پایین صفحه را لمس کنید تا آخرین تعرفه و هزینه ایمپلنت دندان در سال 1401 را به اطلاع شما برسانیم، توجه داشته باشید که هزینه ایمپلنت دندان در مطب به صورت اقساطی و با بهترین مواد ممکن است. می توانید نمونه کار ها ایمپلنت دندان را در صفحه اینستاگرام ما ببینید.
خطرات ، عوارض و مشکلات احتمالی ایمپلنت دندان چیست؟
با هر عمل جراحی ، همیشه خطرات و عوارض احتمالی برای بیمار یا موفقیت ایمپلنت دندان وجود دارد. برنامه ریزی دقیق برای اطمینان از سالم بودن بیمار برای جراحی دهان و بهبودی مناسب از اهمیت بسیاری برخوردار است. درست مثل هر عمل جراحی دهان ، اختلالات خونریزی ، عفونت ، آلرژی ، شرایط پزشکی موجود و داروها قبل از شروع درمان نیاز به بررسی دقیق دارند.
خوشبختانه میزان موفقیت بسیار بالا است و معمولاً خرابی در صورت غیرممکن از عفونت ، شکستگی ایمپلنت دندان ، اضافه بار بیش از حد کاشت دندان ، آسیب به محیط اطراف (اعصاب ، رگ های خونی ، دندان ها) ، قرارگیری ضعیف در دندان اتفاق می افتد. کاشت یا کمبود استخوان یا کیفیت استخوان. باز هم ، برنامه ریزی دقیق با یک جراح واجد شرایط می تواند به جلوگیری از بروز این مشکلات کمک کند. در بسیاری از موارد ، بعد از اتمام زمان لازم برای بهبود ، می توان اقدام به جایگزینی ایمپلنت دندان شکست خورده کرد.
آیا عمل جراحی کاشت دندان دردناک است؟
عمل جراحی کاشت دندان معمولاً تحت بی حسی موضعی انجام می شود ، بنابراین ، در طی عمل نباید دردی احساس شود. پس از فرسودگی بی حسی موضعی ، ناراحتی بعد از عمل با هر مورد جداگانه متفاوت خواهد بود. با این حال ، به طور کلی ، بیشتر افراد ناراحتی شبیه به دندان بعد از آن احساس می کنند. یک بسته یخ سرد بلافاصله پس از درمان بر روی سطح پوست قرار می گیرد تا به کاهش تورم کمک کند. این درد معمولاً با داروهای بدون نسخه مانند ایبوپروفن (Advil) یا استامینوفن (تیلنول) قابل درمان است. جراحی تهاجمی تر ممکن است به داروهای ضد درد قوی تر و زمان بهبودی بیشتری نیاز داشته باشد. گذشته از داروهای ضد درد ، تجویز آنتی بیوتیک ها و شستشوی دهان ممکن است برای حمایت از بهبودی منطقه در چند هفته آینده مورد نیاز باشد.
بعد از گرفتن ایمپلنت دندان چه مراقبت های لازم انجام می شود؟
کاشت دندان خطر ابتلا به بیماری به نام “پری ایمپلنتیت” را دارد که معادل بیماری پریودنتال (لثه) برای دندانهای طبیعی است. این به التهاب لثه و استخوان اطراف ایمپلنت اشاره دارد. التهاب بافتهای اطراف اغلب به دلیل وجود نیروهای گزاف بیش از حد بر روی ایمپلنت یا عفونت باکتریایی است. ایمپلنت پریود در صورت عدم درمان می تواند باعث از بین رفتن ایمپلنت شود. پس از دریافت کاشت دندان ، مراقبت های معمول برای نگهداری در خانه و پیگیری در مطب دندانپزشکی برای جلوگیری از این بیماری ضروری است. بهداشت دهان و دندان مناسب برای کاشت دندان در خانه شامل مسواک زدن و نخ دندان زدن به منظور دور نگه داشتن مواد غذایی و پلاک ها می باشد. در مطب دندانپزشکی ، بافت های نرم و سخت اطراف آن مورد بررسی قرار می گیرد و از ابزارهای ویژه ای برای از بین بردن رسوبات کلسیفیک شده سختتر در اطراف کاشت دندان استفاده می شود. در صورت لزوم ، نیش تنظیم می شود تا اطمینان حاصل شود که کاشت نیروهای نیش سنگین را حفظ نمی کند.
مشاوره برای دریافت ایمپلنت
جراحی کاشت دندان توسط هر دندانپزشک دارای مجوز می تواند انجام شود مشروط بر اینکه درمان از استاندارد مراقبت مطابقت داشته باشد و به نفع بیمار باشد. اما از آنجا که ایمپلنت ها به صورت جراحی در استخوان فک قرار می گیرند ، متخصصان دندانپزشکی که بطور معمول عمل جراحی را درون استخوان فک انجام می دهند ، مناسب طبیعی برای جراحی کاشت ایمپلنت هستند. جراحان فک بالا و دهان (جراحان دهان و دندان) تمام بیماری ها یا نقص های بافت نرم و نرم را درمان می کنند که شامل استخراج دندان ها و جراحی های فک است. متخصصان پریودنتیست بیماری ساختارهای اطراف دندان مانند لثه و فک را درمان می کنند. هر دو جراحان دهان و دندان و پریودنتیست ها اغلب در محل قرارگیری کاشت دندان تخصص دارند.
می توانید برای دریافت مشاوره در مورد ایمپلنت دندان ، از طریق دکمه مشاوره از انتهای همین صفحه با ما در تماس باشید.